Artikel heeft langere levertijd
> Start > Robotica

Robotica - eerste stap naar
het programmeren
Programmeren met een drukknop, app of computer - dat is heel eenvoudig en voor alle leeftijden geschikt. Kleine of grote robots programmeren, grafische codering op de tablet of het ontwerpen van een eigen programma. Onze geselecteerde sets zijn de ideale instap in de STEAM-wereld voor klein en groot - en er is geen programmeerkennis vereist!

Meer info over onze robotica aanbiedingen >>


Sorteren op:

Robotica voor elke leeftijd


Met de kleine Bee-Bot en de MATATALAB codering set kunnen kinderen vanaf 3 jaar spelenderwijs kleine robots programmeren en maken kennis met het ruimtelijk denken!

De mBot-S van MAKEBLOCK geeft kinderen vanaf 14 jaar een eerste inzicht in grafische codering met tablet, smartphone of via USB op de PC.

De interactieve UBTECH Jimu Kits combineren alle stappen van assembleren tot programmeren. Het modulaire systeem wordt aangevuld door de Jimu-app, die 3D-begeleiding voor elke robot biedt.

Met de microcontrollers van Calliope en Arduino kunnen de wat ouderen kinderen hun eigen programma's ontwerpen en microprocessors tot leven brengen! De sets bieden een verscheidenheid aan onderdelen en gedetailleerde stap-voor-stap handleidingen.
terug naar catalogus