Artikel heeft langere levertijd
> Start > Engino STEM Robotica: spelenderwijs leren!

Engino STEM Robotica: spelenderwijs leren!
De STEM Robotica mini leer set is speciaal ontworpen voor basisscholieren vanaf 8 jaar. Het combineert de kernvakken van STEM (science, technology, engineering en mathematics- natuurwetenschappen, techniek, bouwkunde en wiskunde) met robotica.

De ERP-programmeersoftware biedt een gebruiksvriendelijke omgeving om te coderen. De activiteiten beginnen met het basisprincipe van robotica met eenvoudig te maken modellen. Aansluitend worden de complexe programmeer concepten met introductie van sensoren en verwante verklaringen gepresenteerd met de modellen hexapod, robot en wervelwind. Vier andere handleidingen: pointer, amoebe, shovel en geautomatiseerd huis kunnen online opgezocht worden.Bee-Bot rechargeable
Engino STEM Robotica: Mini ERP
 
Engino® STEM
Robotics Mini ERP

150,00
Meer informatie

 


Engino STEM Robotics: Erp Mini

In de Discovery STEM robotica bouwdoos zit een Duitstalig gedetailleerd begeleidingsboekje. Hierin wordt de theorie en de bouw van mini robotten en de ontstaansgeschiedenis beschreven. Foto's en experimenten ondersteunen de verschillende toepassingsvoorbeelden. Aansluitend is er een test om de verkregen kennis te toetsen.

Bovendien zijn 4 handleidingen voor de bouw van de verschillende modellen (wervelwind, venilator, hexapod,...) inbegrepen. Nog eens 4 handleidingen kunnen online opgezocht worden.

Excl. 3 AAA-batterijen

Inhoud: ca. 183 onderdelen, een mini controller, USB-kabel, programmeer licentie, 2 infrarood sensoren en 2 motors.

Leeftijd: 8+

#


Veiligheidswaarschuwingen:
- LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
- Dit product bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden
- Kans op verstikkingsgevaar
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar
terug naar catalogus