Artikel heeft langere levertijd
> Start > Plotten maakt gelukkig

Plotten maakt gelukkig!
Ontdek met de elektronische snijmachines van SILHOUETTE CAMEO® een geheel nieuwe knutsel ervaring. Deze machines kunnen uiterst nauwkeurig snijden en tekenen. Dit biedt onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor talloze materialen en toepassingen!

Is de SILHOUETTE CAMEO 2® al een multitalent, zo is de nieuwe SILHOUETTE CAMEO 3® een openbaring voor creatieve hobbyisten. Ontdek de voordelen van het nieuwste plotter model SILHOUETTE CAMEO 3® en het succesvolle model SILHOUETTE CAMEO 2®. U vindt bij ons ook de accessoires voor de plotter en een ruime keuze aan verbruiksmaterialen.


Bent u er klaar voor om een geheel nieuwe vorm van knutselen te ervaren?

 
Bestel nu de SILHOUETTE CAMEO 3®

 

Snijmachine Plotter SILHOUETTE Cameo 3<sup>ģ</sup>
Snijmachine
SILHOUETTE CAMEO 3®

 


395,00
Ontdek nu!

 
Plotter SILHOUETTE CAMEO 3®


Met de creatieve allrounder plotter SILHOUETTE CAMEO 3® wordt een geheel nieuwe vorm van knutselen ervaren. Deze elektronische snijmachine snijdt een veelvoud aan materialen als papier, vinyl, karton, zelfklevende-/textielfolie, stof , etc. tot een maximale dikte van 2mm.

Toepassingsmogelijkheden: precisie tekenen, contour-/sjabloon snijden

Ontwerpmogelijkheden: stickers, etiketten, textiel ontwerpen, kaarten maken, verpakkingen

Compatibel met PC en MAC. Bluetooth functie


Bij levering inbegrepen:
 • 1 x snijmachine SILHOUETTE CAMEO®, ca. 56,7 x 12,5 x 22 cm
 • 1 x Silhouette CAMEO® automatisch messenset (Auto-Blade mes)
 • 1 x adapter (100-240 V)
 • 1 x USBkabel (USB 2.0)
 • 1 x 12 inch snijmat (30,5 cm x 30,5 cm snijgebied
 • 1 x sheeter
 • 1 cross cutter
 • 1 handleiding
 • Silhouette Studio® software om ontwerpen te downloaden (te downloaden via silhouetteamerica.com
 • 1 x kaart voor een maand basisabonnement voor e Silhouette® Design Store en 100 digitale designs
 • 100 x gratis ontwerpen om direct met de Silhouette te kunnen beginnen

 

Ontdek de wereld van de plotter!

Staat individualiteit en uniciteit bij u hoog in het vaandel? Een plotter biedt vele mogelijkheden voor het creëren van unieke en karakteristieke ontwerpen. Scan bijvoorbeeld een zelfgemaakte tekening in en verander de grootte en vorm in het plotter-programma. U kunt ook uw motieven direct in het programma tekenen en laten uitsnijden.

Naast de machine biedt het bedrijf Silhouette® ook toegang tot een fantastische wereld vol met creatieve ideeën.Wat is een Plotter?

Een plotter is een machine die optisch doet denken aan een printer. Hoewel een printer alleen papier en folie bedrukt, is een plotter ook nog eens een elektronische snijmachine die ingezet kan worden bij een breed scala aan materialen) en ook voor grotere formaten.Wat is het verschil tussen diverse plotters?

Er zijn verschillende plotter machines te verkrijgen. Naast een laser plotter, foto plotter en pen plotter is vooral de snijplotter erg interessant voor de creatieve – en hobby markt. Deze machine wordt dan ook vaak uitgeroepen tot de meest ideale plotter voor creatieve hobby doeleinden.

Met de snijplotter kan een favoriete afbeelding uit verschillende materialen worden gesneden.Wat kan er gemaakt worden met de Plotter SILHOUETTE CAMEO 2®?

Deze creatieve machine kan een verscheidenheid aan materialen snijden, vouwen maar, perforeren ook zeer gedetailleerd en uiterst nauwkeurige tekenen (schetsen). Zo is het mogelijk om contouren- en sjablonen te snijden met een maximale precisie.

U kunt werkelijk van alles ontwerpen. Bedenk een design en laat de SILHOUETTE CAMEO 2® het voor u uittekenen en uitsnijden. Voeg vervolgens het ontwerp toe aan uw creatieve project.

Ontwerp stoffen knuffels, maak een uitnodiging of een driedimensionale bloemenkrans van papier, tafeldecoratie of cadeauverpakkingen. Maak stickers, etiketten, labels of strijkapplicaties.

De ontwerpmogelijkheden met de SILHOUETTE CAMEO 2® zijn bijna eindeloos:

 • Snij vinyl folie en breng het ontwerp aan op de wanden (muurtattoo), op glazen deuren, op keukenkasjes, op borden etc.
 • Snij textielfolie als flex-of flockfolie en ontwerp hiermee T-shirts, vereniging shirts of andere textiele materialen.
 • Snij karton en papier voor uitnodigingen, tafelkaartjes, dozen, cadeaulabels en allerlei scrapbooking projecten.
 • Snij bedrukte patronen/designs moeiteloos uit met behulp van de contour snijdinrichting
 • Snij sjablonen met grote precisie uit. Gebruikt de sjablonen voor projecten als airbrush, glas etsen, textiel verven, strass toepassingen en nog veel meer.
 • Snij stempelmotieven uit voor uw individuele siliconen stempel, die op wenskaarten of textiel gebruikt kunnen worden.
 • etc

 Welke materialen kunnen met de plotter SILHOUETTE CAMEO 2® worden bewerkt?

Met de elektronische snijmachine SILHOUTTE CAMEO 2® kan een enorme verscheidenheid aan materialen worden bewerkt zoals papier, vinyl, fotokarton, zelfklevende folie, textielfolie, stof, kurkstof, leer, knutselvilt en nog veel meer tot een dikte van 0,5 mm.Wat zijn de voordelen van de SILHOUETTE CAMEO 2®?

De SILHOUETTE CAMEO 2® heeft veel te bieden:

 • maximale snijbreedte : 30,4 cm (dat is voor de meeste hobby projecten een goede keuze)
 • bewerkt de gebruikelijke materialen in de creatieve– en hobby sector tot een snij lengte van 3 meter! Hiermee komen uw dromen pas echt groots uit!
 • snijdt zelfs materiaal van de rol en laat zo uw grote creatieve ideeën uitkomen.
 • De mooie kleurige LCD touch screen is eenvoudig te bedienen en bevat een stap-voor-stap instelling
 • Compatible met PC en MAC
 • Het moderne ontwerp van de machine is een eye-catcher op elke tafel!

 Welke aanvullende producten zijn er voor de Plotter SILHOUETTE CAMEO 2®?

Bij ons vindt een breed scala aan originele accessoires voor de SILHOUETTE CAMEO 2®:

 • Silhouette® vinyl – en stempel starterkit
 • verschillende folies: Silhouette® flockfolie en FlexCut - textilelfolie om op te strijken, Silhouette® premium vinylfolie, Silhouette® transferfolie en Silhouette® glasdecorfolie
 • Silhouette® vervangmessen met 10 instellingen
 • Silhouette® penhouder
 • Silhouette® haken: een speciale haak voor het pellen van plotter werkzaamheden van vinyl en transferfolie resp. textielfolie.

 Hoe gebruikt je een Plotter?

Het gebruik van de SILHOUETTE CAMEO 2® is dankzij de touch screen display met handleiding, heel eenvoudig te leren, zelfs voor onervaren gebruikers.

Een computeraansluiting is noodzakelijk om het Silhouette® programma te kunnen openen. De SILHOUETTE CAMEO 2® is compatibel met PC’s en MACs. De plotter kan worden bediend via een App maar ook via tablet.

Het Silhouette®programma geeft aan welke mesdikte te gebruiken, de dikte is afhankelijk van het materiaal. Stel of plaats het voorgestelde mes in de plotter. Plaats of plak het gewenste materiaal op de plotter snijmat en laat deze in de plotter verplaatsen. Laat vervolgens de plotter voor u werken: het tekent motieven op materialen en snijdt het met precisie uit. De motieven kunnen ook via een USB stick worden overgedragen.

Als u de geplotte motieven op stof wilt strijken, gebruik dan altijd Vliesofix!

Als u de plotter eenmaal in huis heeft staan, dan plottert de plotter de hele dag door – gewoon omdat u er geen genoeg van kan krijgen!

Tip: Als inspiratiebron kunt u ook een kijkje nemen in de grote Design-Store van Silhouette®.Welke voordelen biedt de Design Store van SILHOUETTE?

Bij de aanschaf van een SILHOUETTE CAMEO 2® ontvangt u gratis een maandabonnement voor de SILHOUETTE® Design Store EN gratis 100 digitale designs!

De Silhouette Studio software® is de sterkste en meest krachtige design software voor hobby-snijsystemen. Hiermee wordt het creëren en implementeren van uw ontwerpen heel eenvoudig. De Silhouette® Design Store is een online marktplaats voor kant-en-klare snijdontwerpen voor uw SILHOUETTE CAMEO 2®. U vindt daar meer dan 50.000 downloadbare designs, beschikbaar voor alle Silhouette gebruikers. Deze kunnen gratis worden bekeken. Zodra een design is gekocht kan het onbeperkt gebruikt worden.terug naar catalogus