Artikel heeft langere levertijd
> Start > Leuke effecten met Marabu Fashion spray en zeepbellen

Mooie effecten met
Marabu Fashion Spray +
zeepbellen
De Fashion sprays van Marabu zijn de eerste keuze als het gaat om het individueel ontwerpen van textiel. Maar u kunt de populaire textielverf sprays ook heel anders gebruiken! Meng het met Pustefix® bellenblaaszeep en er ontstaan fascinerende structuren op wit papier of Paper Art-accessoires. Simpelweg eenvoudig!

Tip: Deze creatieve schildertechniek werkt het beste met de donkere tinten van de Marabu Fashion sprays!Het zeepbellen effect bereiken - stap-voor-stap: zo eenvoudig is het:


# # # #
 
1. Fashion spray met Pustefix bellenblaaszeep mengen en voorzichtig door een rietje blazen om de bellen te maken. 2. Een witte deksel of wit papier erop plaatsen. 3. En dit is het effect! 4. Of een rietje kort dippen in de vloeistof, boven een witte ondergrond houden en op gevoel zachtjes blazen. De bellen komen op het witte papier terecht en er ontstaan leuke effecten.

De artikelen:


VIDEOS ansehen!Met de Marabu Fashion sprays - Textiel ontwerpen

Waarop wilt u een ontwerp maken? Met de Marabu® Fashion sprays kunnen uw eigen ontwerpen gemaakt worden op o.a. t-shirts, tassen, zakken, kussenhoezen, broeken, schoenen en caps! De briljante kleuren van de Marabu Fashion sprays kunnen gebruikt worden op alle lichte stoffen (met max. 20% kunstvezel). Na het gestreken te hebben voelt de bespoten stof heerlijk zacht aan en is wasbaar tot 40 °C. Ideaal voor het vrij sprayen op textiel maar ook voor vele technieken.


Handicon  Meer Info over de verschillende technieken voor textielspray


Bedek voor het sprayen het werkoppervlak met kranten of folie. Het textiel dat wordt gebruikt dient eerst gewassen (zonder wasverzachter) en goed gedroogd te zijn! Leg een stuk karton of folie tussen het textiel zodat de verf niet door kan lopen naar de achterkant. Dek eventueel enkele plekken met papier af.


Er zijn verschillende mogelijkheden om textiel te bewerken:

fashionspray_schablonieren fashionspray_zusammendrehen fashionspray_batiken
 
Sjabloneren
Plaats de sjabloon en spray met Marabu® fashion spray. Dep de sjabloon voorzichtig met een doek en verwijder het. Laat het drogen en herhaal eventueel met een tweede sjabloon en een andere kleur.
Stof draaien
Verdraai de stof met de vingertoppen en spray de Marabu®fashion spray erop.
Batik techniek
Verstrengel de stof, bind de stof af en spray met Marabu® fashion spray.
 
fashionspray_abkleben fashionspray_verzieren fashionspray_farbverlaeufe
 
Plakken
Plak de gewenste lege plekken af met plakband en kleur de resterende vlakken met de Marabu® fashion spray.
Versieren
Maak lijnen, motieven of teksten op het textiel met de Marabu® Fashion Liners of plaats leuke accenten.
Kleurverloop
Trek, voor een mooi kleurverloop, de stof glad, en spray op de stof de Marabu® fashion spray. Eerst een dun laagje, slechts een vleugje, en daarna eventueel een tweede kleur gebruiken om zo een vloeiend kleurverloop te krijgen.
 
fashionspray_
 
Ook zo kunnen er leuke kleurverlopen gemaakt worden.


Voor alle technieken geldt : de verf laten drogen en dan, volgens de handleiding, binnenste buiten strijken. Klaar is het shirt, tas of textiel in uw unieke look!


Tipps & Tricks:

Bedek voor het sprayen het werkoppervlak met kranten of folie.

Leg een stuk karton of folie tussen het textiel zodat de verf niet door kan lopen naar de achterkant. Dek eventueel enkele plekken met papier af.

Het textiel dat wordt gebruikt dient eerst gewassen (zonder wasverzachter) en goed gedroogd te zijn!

Voor alle technieken geldt: het textiel laten drogen en vervolgens het textiel binnenstebuiten strijken.


terug naar catalogus