Artikel heeft langere levertijd
> Start > Houten sieraden LUCY - by Artemio

Houten sieraden versieren met
sprayverf en brandschilderingen
KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619898 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620145 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620145 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619979 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619979 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619980 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619979 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619887 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620145 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619924 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620145 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620134 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 620134 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 619957 KnutselideeŽn voor Lucy<br /> Artikelnr. 534848
LUCY by Artemio® - de natuurlijke charme van deze nieuwe collectie houten kralen kunt u benadrukken met de sprayverf van Marabu do it - Satin mat.

Wanneer u met een brandapparaat patronen in het hout brandt, krijgt u eenvoudig en snel unieke sieraden!
Houten sieraden Lucy - by Artemio ®
Versier met de leuke Satin Mat sprayverf van Marabu do it!

Houten sieraden Lucy - by Artemio ģ Versier met de leuke Satin Mat sprayverf van Marabu do it!

Houten sieraden Lucy - by Artemio ®
met brandschilderingen versieren!

Houten sieraden Lucy - by Artemio ģ met brandschilderingen versieren!

LUCY by Artemio®: Sieraden maken en versieren - zo gaat het:
De diverse vormen van de serie LUCY by Artemio® geven u een breed scala aan combinaties voor uw sieraden: kies uit schijven, cilinders, druppels, driehoeken, ruiten, polygonalen en hexagons.

De natuurlijke houten kralen en houten armbanden zijn zeer geschikt voor het brandschilderen. Brand uw favoriete patronen in het hout - ook in combinatie met verf is het zeer chic!

De houten kralen met de sprayverf van Marabu do it - Satin mat verven en aansluitend de verf met acryl blanke lak bedekken. Tip: Wanneer u de houten kralen aan een satéprikker rijgt of met afstandhouders fixeert, rollen de kralen niet weg en kunnen op deze manier gelijkmatig met verf bespoten worden.
 
Voor het maken van een LUCY-armband rijgt u aan het kralen koord de kralen en maakt een knoop. Wanneer u een brede armband van houten kralen-staafjes wilt maken - bijv. met een diagonaal patroon - plak dan de staafjes in de gewenste positie met plakband aan elkaar en verf ze enkelzijdig met de sprayverf. Na het drogen eenvoudig aan een stuk magic string draad rijgen. En klaar is uw armband!
terug naar catalogus