Artikel heeft langere levertijd
> Start > DIY creatieve maskers & originele kostuums voor carnaval!

IY creatieve maskers &
originele kostuums
KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 461314 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 625640 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 615481 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 323593 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 814911 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 624873 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 634755 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 816603 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 816603 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 615344 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 957765 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 815180 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 535419 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 515367 KnutselideeŽn voor carnaval<br> Artikelnr.: 615436 KnutselideeŽn voor carnaval 615481 KnutselideeŽn voor carnaval 495984 KnutselideeŽn voor carnaval 495984 KnutselideeŽn voor carnaval 580311 KnutselideeŽn voor carnaval 544971 KnutselideeŽn voor carnaval 495984 KnutselideeŽn voor carnaval 554646 KnutselideeŽn voor carnaval 420538 KnutselideeŽn voor carnaval 437526 KnutselideeŽn voor carnaval 503472 KnutselideeŽn voor carnaval 570428 KnutselideeŽn voor carnaval 523032 KnutselideeŽn voor carnaval 570428 KnutselideeŽn voor carnaval 570428 KnutselideeŽn voor carnaval 505821 KnutselideeŽn voor carnaval 515367 KnutselideeŽn voor carnaval 458397 KnutselideeŽn voor carnaval 458397 KnutselideeŽn voor carnaval 598800 KnutselideeŽn voor carnaval 544971 KnutselideeŽn voor carnaval 544971 KnutselideeŽn voor carnaval 544971 KnutselideeŽn voor carnaval 437504
Een origineel masker is al het halve kostuum! Speels of bizar, gemodelleerd of gevilt: onze neutrale carnaval maskers worden in een handomdraai een mysterieus wezen!

De omvangrijke kwaliteit van onze tule stoffen is geschikt voor vele creatieve kostuums. Het enige wat u nodig heeft is wat glitterkarton, glitterstickers en wiebelogen - klaar is het tule-monster! En wie verkleed wil gaan als eenhoorn, krijgt met het "Curly Paper"-papierkrullen kleurrijke manen! Wij laten u stap voor stap zien, hoe u het kostuum - eenhoorn en tule-monster - gemakkelijk zelf kunt maken.

Tips voor carnaval kostuums en leuke party decoraties >>

 

Stap voor stap - Zo eenvoudig is het:

Leuke knutselideeën voor carnaval

Het Carnaval seizoen is alweer in volle gang. Hier vindt u creatieve Carnaval maskers, grappige accessoires en allerlei DIY artikelen! Eveneens vindt u hier kinderschmink, feestdecoratie, ballonnen en slingers voor het creëren van de juiste sfeer!

In de OPITEC webshop vindt u een brede selectie aan knutselideeën en knutselmaterialen. Met vilt, veren, chenille draad, belletjes, pompons, wattenbollen, gipsband, papier-maché, honingraat- en crêpepapier of ander decoratief papier, kunt u uw fantasie de vrije loop laten en unieke outfits maken voor groot en klein.

Tip: De nieuwe Jumbo-knutselkoffer bevat ongelooflijk veel materialen - zo maakt u het knutselen voor Carnaval leuk!

Een hoed staat goed!

Met onze nieuwe sprookjes en avonturen hoofdversieringen van karton kunt u grappige kronen en helmen voor de kinderen zelf maken. Of maak van gipsband, chenille draad en wiebelogen een mooie bijenhoed! Daarbij passend kunt u een T-Shirt en een kraag met vilt en chenille draad tot een bijenkostuum omtoveren.

Maak in een handomdraai een mooie heksenhoed van knutselvilt en stofresten. Een magische heksenbezem is snel gemaakt van raffia, lint en een houten stok. De kers op de taart voor elke heks!

Vilt en wiebelogen - zijn een echte blikvanger! Versier de vilten hoed voor het feest met gewoon wat stofresten. Voor het pluizige haar gebruikt u de Merino wol. De grote strik maakt u van de stofresten mix.

Het gezicht voor bij de hoed maakt u met de snazaroo mini starterset Schminkkoffer.

U kiest liever voor een masker?

Wij hebben verschillende maskers in ons assortiment. Gekleurd of met goud/zilver versierd, voor groot of klein- uw carnavalsmasker maakt u heel gemakkelijk zelf! Beschilder en decoreer uw Paper Art, papier- of kunststof masker naar wens. Maak professionele diergezichten of een geheel luipaard kostuum! Eenvoudig een wit T-Shirt - in free style - met Marabu Fashion Sprays bespuiten! Daarnaast kunt u ook papieren waaiers en toeters met reeves verf versieren.

Maskers, hoeden of accessoires kunnen volledig vrij gemodelleerd worden met gipsband, papier-maché of vilt. Het hazenmasker en klok kunnen eenvoudig gemaakt worden met een Paper Art masker en aan de lucht drogende SIO-2 Plus - klei. Nu alleen nog maar van kleur voorzien, en een uurwerk en wijzers aan toevoegen.

Maak gebruik van de brede selectie blanco maskers en carnaval accessoires. Plaats kleurige accenten met mat- of glansverf, maak contouren met glitter, veren en leuke sieraadsteentjes. Het eindresultaat mag gezien worden!

Van papierenzakken en vilt kunt u gemakkelijk trendy uilenmaskers maken!

U wilt een sprookjesachtige carnavalskostuum?

Maak een eenhoorn en een bijpassende tas van scheerwolvlies, vilt, vulwatten en papieren masker. Versier het geheel met waskralen.

De elfen-oren worden gemaakt van aluminiumdraad en rocailles. Daarbij past de sprookjesachtige lamp - snel te maken van gipsband, ballonnen, tempexbol, LED-verlichting en vilt.

U wilt een sierlijk masker?

Maak een masker en daarbij passende accessoires. Maskers in zwart/wit kunt u met alfabetkralen en décopatch® papier eens anders versieren. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten.

Voor de Sneeuwkoningin maakt u een opstaande kraag van vegatex, veren en uitgestanste sneeuwvlokken. Het papieren masker met zilververfspray bedekken en met strasssteentjes beplakken.

Ook een veren kraag is opvallend! Zwarte veren op vilten stroken plakken en met sieraadstenen versieren.

Het opgestoken kapsel wordt met rozetten van décopatch-papier, haarspelden, veren en sieraadstenen versierd.

Heeft u zin in humor of zoekt u een kostuum voor kinderen?

Grappige gezichten van gips kunt u zelf maken van gipsbanden. Met de OPITEC schoolverf beschilderen en daarbij kleine papieren hoedjes.

De kleine prinses draagt dit jaar geen kroon maar een diadeem van vilt. Na het uitsnijden volgens ons patroon hoeft deze alleen nog maar met strass steentjes te worden versierd.

Voor de kleine draken modelleert u van gipsband en een tempexkegel een drakenhoed en drakenkraag en naait u daarnaast nog passende vilten accessoires.

U zoekt accessoires voor bij uw carnavalskostuum?

Gekleurde decoraties, glinsterende stoffen en vilt geven uw kostuum de finishing touch. Met leuke accessoires en hippe haaraccessoires, die u zelf ontworpen heeft, wordt u de ster op elk carnavalsfeest!

U bent op zoek naar originele feestdecoraties?

Voor carnaval decoraties is niet veel nodig: met wat vrolijke ballonnen, kleurrijke confetti van papier en guirlandes van crêpepapier, is de ruimte al snel omgetoverd in een dwaze boel. U kunt ook de maskers gebruiken om mee te versieren! Met décopatch papier, veren, belletjes en kralen versieren ? dan ziet het er al stijlvol uit.

Tip: het is ook leuk om een paar OPITEC Easy Line borstelrobotjes met chenilledraad, veren en wiebelogen te versieren ? een geweldige gadget voor uw carnavalsfeest!


 
terug naar catalogus