Artikel heeft langere levertijd
> Start > Masker parade!

Masker parade!
Originele ideeŽn voor carnaval!
KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 585414 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 615436 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 611890 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 437216 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 615481 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 495984 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 495984 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 437216 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 580311 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 544971 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 428248 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 495984 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 554646 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 420538 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 437526 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 440794 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 503472 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 570428 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 441516 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 509629 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 681040 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 523032 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 594072 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 440794 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 570428 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 570428 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 494335 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 505821 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 515367 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 458397 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 458397 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 598800 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 487679 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 544971 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 544971 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 544971 KnutselideeŽn voor carnaval<br /> Artikelnr.: 437504
Of het nu speels, bizar, gemodelleerd of van vilt is: een origineel masker is al het halve kostuum! Onze blanco maskers kunt u snel veranderen in een dierenmasker zoals een eenhoorn, beer, konijn of wasbeer!

Wat dacht u van een hoed, een stropdas van vilt of een opvallend kostuum met vilten guirlande en kroon? Voor carnaval gaan wij de creativiteit niet uit de weg.

Tips voor uw carnavals kostuum en leuke feest decoraties >>

Stap voor stap - Zo eenvoudig is het:

Leuke knutselideeŽn voor carnaval

Het carnavalsseizoen is alweer in volle gang. Hier vindt u creatieve carnavalsmaskers, grappige accessoires en allerlei DIY artikelen! Eveneens vindt u hier kinderschmink, feestdecoratie, ballonnen en slingers voor het creŽren van de juiste sfeer!

In de OPITEC webshop vindt u een brede selectie aan knutselideeŽn en knutselmaterialen. Met vilt, veren, chenilledraad, belletjes, pompons, wattenbollen, gipsband, papier-machť, honingraat- en crÍpepapier of ander decoratief papier, kunt u uw fantasie de vrije loop laten en unieke outfits maken.

Met grappige stropdassen, armbanden en brillen ? versiert met Glamour Line band, vilt en wiebelogen ? bent u gegarandeerd een blikvanger!

U zoekt een originele hoed of pruik?

Maak een leuke pruik van vilt eenvoudig met scheerwol en tempexbollen. De scheerwol met de naaldvilt techniek op de tempexbol helften vilten. Werkwijze: strengen van de viltwol met een viltnaald in de tempexbol helften steken, zodat de viltwol zich verbindt met de tempex.


PerŁcken nachbsteln

Maak uw feestkleding af met een hoed. Dat gaat heel eenvoudig en snel: een cirkel uit karton met motief knippen, dan de hoedrand uitknippen, aan elkaar plakken en met accessoires versieren. Klaar!

Versier de briljante vilten hoed voor het themafeest eenvoudig met stofresten en een pauwenveer. Gebruik voor het maken van de borstelige haren Merino scheerwol en voor de grote strik kan een mix van stofresten gebruikt worden.

Het juiste gezicht voor bij de hoed kunt u eenvoudig aanbrengen met de snazaroo mini starterset schminkkoffer.

Maak in een handomdraai een mooie heksenhoed van knutselvilt en stofresten. Een magische heksenbezem is snel gemaakt van raffia, lint en een houten stok. De kers op de taart voor elke heks!

U wilt een sprookjesachtige carnavalskostuum?

Maak een eenhoorn en een bijpassende tas van scheerwolvlies, vilt, vulwatten en papieren masker. Versier het geheel met waskralen.

De elfen-oren worden gemaakt van aluminiumdraad en rocailles. Daarbij past de sprookjesachtige lamp - snel te maken van gipsband, ballonnen, tempexbol, LED-verlichting en vilt.

U wilt een sierlijk masker?

Maak een masker en daarbij passende accessoires. Maskers in zwart/wit kunt u met alfabetkralen en dťcopatch® papier eens anders versieren. U wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten.

Voor de Sneeuwkoningin maakt u een opstaande kraag van vegatex, veren en uitgestanste sneeuwvlokken. Het papieren masker met zilververfspray bedekken en met strasssteentjes beplakken.

Ook een veren kraag is opvallend! Zwarte veren op vilten stroken plakken en met sieraadstenen versieren.

Het opgestoken kapsel wordt met rozetten van dťcopatch-papier, haarspelden, veren en sieraadstenen versierd.

Heeft u zin in humor of zoekt u een kostuum voor kinderen?

Grappige gezichten van gips kunt u zelf maken van gipsbanden. Met de OPITEC schoolverf beschilderen en daarbij kleine papieren hoedjes.

De kleine prinses draagt dit jaar geen kroon maar een diadeem van vilt. Na het uitsnijden volgens ons patroon hoeft deze alleen nog maar met strass steentjes te worden versierd.

Voor de kleine draken modelleert u van gipsband en een tempexkegel een drakenhoed en drakenkraag en naait u daarnaast nog passende vilten accessoires.

U kiest liever voor een masker?

Wij hebben verschillende maskers in ons assortiment. Gekleurd of met goud/zilver versierd, voor groot of klein- uw carnavalsmasker maakt u heel gemakkelijk zelf! Beschilder en decoreer uw Paper Art, papier- of kunststof masker naar wens.

Maskers, hoeden of accessoires kunnen volledig vrij gemodelleerd worden met gipsband, papier-machť of vilt. Het hazenmasker en klok kunnen eenvoudig gemaakt worden met een Paper Art masker en aan de lucht drogende SIO-2 Plus - klei. Nu alleen nog maar van kleur voorzien, en een uurwerk en wijzers aan toevoegen.

Maak gebruik van de brede selectie blanco maskers en carnaval accessoires. Plaats kleurige accenten met mat- of glansverf, maak contouren met glitter, veren en leuke sieraadsteentjes. Het eindresultaat mag gezien worden!

Van papierenzakken en vilt kunt u gemakkelijk trendy uilenmaskers maken!

U zoekt accessoires voor bij uw carnavalskostuum?

Gekleurde decoraties, glinsterende stoffen en vilt geven uw kostuum de finishing touch. Met leuke accessoires en hippe haaraccessoires, die u zelf ontworpen heeft, wordt u de ster op elk carnavalsfeest!

U bent op zoek naar originele feestdecoraties?

Voor carnaval decoraties is niet veel nodig: met wat vrolijke ballonnen, kleurrijke confetti van papier en guirlandes van crÍpepapier, is de ruimte al snel omgetoverd in een dwaze boel. U kunt ook de maskers gebruiken om mee te versieren! Met dťcopatch papier, veren, belletjes en kralen versieren ? dan ziet het er al stijlvol uit.

Tip: het is ook leuk om een paar OPITEC Easy Line borstelrobotjes met chenilledraad, veren en wiebelogen te versieren ? een geweldige gadget voor uw carnavalsfeest!terug naar catalogus