Artikel heeft langere levertijd
> Start > De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein

De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein
 
Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 421095 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 625732 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919 Voorbeld: De nieuwe Chalky krijtverf voor glas & porselein / Itemnummer 631919
Krijtverf en poederachtige pasteltinten zijn trendy. De nieuwe Chalky glas- en porseleinverf set bevat 6 harmonieus op elkaar afgestemde kleuren! Ze zijn zeer geschikt voor het maken van vrolijke kleuraccenten op glazen, potjes, kopjes en borden of zachte kleuringen op vazen, windlichten, tegels of onderzetters. Wij hebben een leuke selectie aan artikelen, die u kunt beschilderen met de chalky verf in de Shabby-Vintage-Look.
Brother P-Touch H200
Glas- en porseleinverf
Chalky, 6 stuks


16,95
Meer informatie

 Met de poederachtige KREUL Glass & Porcelain Chalky krijtverf geeft u glazen, serviesgoed en windlichten een zachte, matte krijtoptiek. Alleen de namen van de 6 zachte pasteltinten klinken al veelbelovend: White Cotton, Candy Rose, Navy Blue, Rosemary Green, Noble Nougat en Volcanic Grey.

De voordelen van de Chalky glas- en porseleinverf:
  • matte glas- en porseleinverf met krijtoptiek
  • op waterbasis
  • crèmig dekkend en sneldrogend
  • lichtecht
  • Na de baktijd in de oven op 160°C zijn de beschilderde objecten watervast, speekselvast en geschikt voor de vaatwasmachine!

Op deze materialen kan de Chalky glas-en porseleinverf gebruikt worden:
De Chalky krijtverf is ideaal voor het decoreren van objecten van porselein, keramiek, terracotta, glas en metaal.

Chalky Zo veelzijdig is de Chalky verf te gebruiken:
U kunt de Chalky glas-en porseleinverf met een spons of met een penseel aanbrengen. Met behulp van sjablonen kunt u motieven op de objecten plaatsen of strepen (afplakken met plakband).

Anwendungs-Tipps für die Chalky-Farben:
Er zijn zeer veel combinatie mogelijkheden omdat de Chalky porseleinverf kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd en goed met elkaar harmoniëren, zoals ook met een glanzende porselein- en glasverf, bijv. porseleinverf set Hobby Line.

Tegels met een Oosterse look zien er bijzonder leuk uit wanneer een matte en een glanzende verf met elkaar gecombineerd zijn! Met de transparante structuurgel kunt u reliëf-accenten aanbrengen en vervolgens overschilderen met een porseleinverf.


Inhoud van de 7-delige set:
  • 6 glazen potjes van elk 20 ml in de pasteltinten wit, roze, blauw, mintgroen, beigegrijs en donkergrijs
  • 1 penseelGlas en porselein, Penselen en stencils:
Sorteren op:
terug naar catalogus