Artikel heeft langere levertijd
> Start > Handwerk/textiel > Naaien > Brother naaimachines
Brother computer naaimachine FS-40
 
Brother computer naaimachine FS-40
275,00
(Stuk)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
Brother computer naaimachine FS-40
Computer naaimachine met 40 steken voor de gepassioneerde hobbyist
Bij de Brother FS40 gaan slimme functies en eenvoudige bediening hand in hand.


Specificaties:
·40 ingeprogrammeerde steken: computer-naaicomfort met een gemakkelijke selectie van 40 standaard-, decoratie- en siersteken.
·Naaisnelheid: 850 steken/min.
·LC-Display: De display geeft in een oogopslag de belangrijkste naai informatie zoals steeklengte en -breedte of de passende naaivoet voor de gekozen steektype aan.
·1-staps knoopsgatfunctie: de speciale knoopsgatvoet garandeert altijd een perfecte knoopsgat. Daarvoor knop in de voet plaatsen, een van de vijf geprogrammeerde varianten kiezen, en zonder nog iets te hoeven doen, naait de FS40 de knoopsgaten in een keer.
·Wegklapbare 7-punt transporteur: het zonder moeite naaien van elke soort stof, maakt niet uit of het zijde of zwaar katoen is. Met schakelaar voor het wegklappen van de transporteur voor het goed geleiden van het materiaal bij het stoppen, het quilten of borduren.
·Steeklengte- en steekbreedte regelaar: maakt het mogelijk de lengte tot 5 mm en breedte tot 7 mm aan te passen.

·Naald-positieknop: de stop-positie van de naald kan zelf vastgesteld worden en helpt de voeten comfortabel te veranderen, voor het makkelijk rijgen of om de naairichting te veranderen.
·Naaivoet fixering: de vergrendelingsfunctie voorkomt dat de naaivoet met een druk op een knop kantelt en houdt het horizontaal, zodat gelijkmatig over verschillende diktes stof en zomen genaaid kan worden.
·Tweelingnaald functie: maakt het mogelijk twee draden te gebruiken, om met een extra kleur accenten te zetten, naadversterking te plaatsen of naden dubbel te naaien.
·Vrije arm: door het accessoirecompartiment te verwijderen verandert de machine in een vrije arm model voor het maken van mouwen, broekspijpen, andere ronde delen of tassen.
·LED-verlichting: ingebouwde heldere verlichting.
·Snelheidsregelaar: met de schuifregelaar kan de naaisnelheid aangepast worden. Ideaal voor exact werk met moeilijke naden.

Overige kenmerken:
Achteruitnaai functie
Horizontale klemvrije grijper
Automatische haspel
Start-/stop-functie
Beschermhoes
Instructie DVD en gedrukte versie
Productafmeting: ca. 385 x 170 x 300 mm
3 jaar fabrieksgarantie

Meegeleverde accessoires:
Overlockvoet "G",naaivoet "N", blindzoomvoet "R", knoopaanzetvoet "M", tornmesje, tweelingnaald, goudkleurige naald, kwastje, spoeltje (groot), spoeltje middel(aan de machine), spoeltje (klein), extra spoel naaivoet "J" (aan de machine), knoopsgatenvoet "A", ritsvoet "I", 4 spoelen (een is in de machine), naald nr. 80/2 en nr. 90/2, schijfvormige schroevendraaier, voetpedaal

Verwante zoekbegrippen:
handarbeid, naaien, naaien, naaimachines, overlock

Artikelnummer: 621185

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus