Artikel heeft langere levertijd
> Start > Handwerk/textiel > Naaien > Silhouette Cameo 3
SILHOUETTE CAMEO® 3 snijmachine (snijplotter)
 
SILHOUETTE CAMEO® 3 snijmachine (snijplotter)
395,00
(Stuk)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
SILHOUETTE CAMEO® 3 snijplotterMet de plotter SILHOUETTE CAMEO® 3 ervaart u een geheel nieuwe manier van knutselen. Neem papier, vinyl, fotokarton of textielfolie en laat de plotter naar wens tekenen, snijden en nog veel meer. Met de vele mogelijkheden zijn er heel veel manieren om zelf een uniek ontwerp te maken! Want als u wilt kunt u de plotter een zelf ontworpen sjabloon laten tekenen om te plotten.
De feiten:
Met zijn moderne design en zijn nieuwe functies is de SILHOUETTE CAMEO® 3 een eye-catcher op elke tafel! De maximale snijbreedte is 30 cm en de maximale lengte is 3 meter.
Materialen tot en met een dikte van 2 mm: papier, vinyl, karton, kleef-/textielfolie, stof...
Toepassingen: precisie tekenen, contour-/sjabloon snijden.
Ontwerpmogelijkheden: stickers, etiketten, textiel ontwerpen, kaarten maken, verpakkingen...

Inhoud:
1 SILHOUETTE CAMEO® 3 elektronische snijmachine ca. 56,7 x 22 x 12,5 cm, SILHOUETTE Studio® software, stroomkabel, USB kabel (USB 2.0/-aansluiting), 12 inch snijmat ca.30,5 x 30,5 cm, 1 automatische messenset, 1 cross-cutter, Design software Silhouette studio V3 om te downloaden, ENGELSTALIGE HANDLEIDING + maand basisabonnement van de SILHOUETTE design store en 100 kosteloze digitale ontwerpen

Opmerking: de nieuwe SILHOUETTE CAMEO® 3 beschikt over dezelfde snijkracht als het voorgaande model. De Cameo 2 kan alle gangbare knutselmaterialen tot een dikte van 0,5 mm (bijv. 300 g/m2 papier) snijden. Met de Cameo 3 is het door de verhoging van de doorgang nu mogelijk om dikkere materialen (maximale dikte van 2 mm) te bewerken.
De aandrukrollen voeren het materiaal nauwkeurig en voorzichtig door de machine. Het kan zelfs zo worden versteld, dat het niet over het materiaal heen loopt - dit is vooral erg fijn als er gewerkt wordt met kwetsbaar materiaal.


Verwante zoekbegrippen:
haken, mes, plotterfolie, plottten, plotter, CAMEO®, strijkfolie, stempel, plottermachine, snijmachine, flock, metaal flex, metaalflex, flexfolie, strijkflex, snijmes, snijplotter

Artikelnummer: 611063Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus