Artikel heeft langere levertijd
> Start > Themaspecials > Activiteiten voor de vakantie > Modelleren > Lucht drogende boetseermassa
SIO-2 PLUS klei (1000 g) wit
 
LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
Dit product bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden
Kans op verstikkingsgevaar
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
SIO-2 PLUS klei (1000 g) wit
4,50
(Stuk)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
SIO-2 PLUS® klei
SIO-2 PLUS® klei is een natuurlijke, zachte en gladde klei die ideaal is voor het werken met kinderen. Het is geurloos, direct gebruiksklaar, milieuvriendelijk en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De SIO-2 PLUS® klei droogt aan de lucht steenhard en extreem vast, maar niet waterdicht.
Het kan aan de lucht drogen (ongeveer 2-5 dagen, afhankelijk van de dikte) maar ook in de oven bij ca. 100 tot 110 °C. (Klei in de oven drogen nadat het is gedroogd aan de lucht! Droogtijd in de oven 1 - 2 uur afhankelijk van de grootte van het voorwerp). Na het drogen kan SIO-2 PLUS® klei verder bewerkt of beschilderd worden.
Voor de keramiek oven is SIO-2 PLUS® terrakotta tot 1000 °C geschikt. Het is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Tijdens het bakken krimpt het object aanzienlijk en er komt rook vrij door het verbranden van de organische substantie. Deze rook heeft een onaangename geur en komt vrij bij 130°C .Er wordt aangeraden goed te luchten of met een goed afzuigsysteem te werken.
Kleur: wit
5000 g, per stuk


Verwante zoekbegrippen:
modelleren, natuurlijke materialen, mozaïek spiegel, eieren, klei, omkleuren, paaseieren van zachte klei, paaseieren van klei

Artikelnummer: 503088

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus