Artikel heeft langere levertijd
> Start > Opitec Starter-sets - Knutselsets met materiaal, gereedschap en handleiding om een nieuwe knutseltechniek te beginnen.
MOLOTOW[TM] ONE4ALL[TM] Acrylic Pump Markers
 
MOLOTOW[TM] ONE4ALL[TM] Acrylic Pump Markers
34,95
(Set)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
MOLOTOW[TM] ONE4ALL[TM] Acrylic Pump Marker Pastel
De ONE4ALL[TM] Artist-Markers bestaan uit kwalitatief hoogwaardige stiften. Het duurzame ONE4ALL[TM] pomp-markersysteem is ideaal voor toepassingen op zowel gladde als ruwe oppervlakken. De verf heeft een hoge dekkracht en een gepatenteerd capillair-systeem voor een gelijkmatige verfverdeling en toevoer. De tips kunnen verschillende keren worden verwisseld en de kleur herhaaldelijk worden bijgevuld.
Inhoud: 10 ONE4ALL[TM] acryl pompmarkers in de kleuren signaalwit, sahara beige pastel, lago blauw pastel, blauwviolet pastel, keramiek licht pastel, vanille pastel, lila pastel, perzik pastel, huidskleur en signaal zwart, lijnbreedte: ca. 2 mm, 10 stuks
ONE4ALL© stiften zijn voor bijna alle ondergronden geschikt. Belangrijk: test eerst de ondergrond voor gebruik op geschiktheid. Zeer gladde, niet absorberende en flexibele ondergronden voor het schilderen eerst gronden en daarna met blanke lak beschermen.


Verwante zoekbegrippen:
verven, tekenen, comics, graffiti, acrylmarker, acrylstiften

Artikelnummer: 323537

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus