Artikel heeft langere levertijd
> Start > Voordelig inkopen tot 31.12.2018! Onze beste aanbiedingen in een oogopslag!
TTS Bee-Bot Klassenset
 
LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
Dit product bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden
Kans op verstikkingsgevaar
Wij raden aan deze gegevens te bewaren voor mogelijke correspondentie. Kleur en technische wijzigingen blijven voorbehouden.
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
TTS Bee-Bot Klassenset
449,95
(Stuk)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
TTS Bee-Bot® Klassenset
Maak op een speelse manier kennis met de wereld van programmeren, ruimtelijk denken en wiskundig inzicht met de 6 kleine Bee-Bots!
De Bee-Bots hebben de voorwaartse, achterwaartse, linkse en rechtse richtingstoetsen op hun rug. Kinderen kunnen het gebruiken om een bewegingsserie te bewaren en ze met "GO" te implementeren. De bijen bots voeren dan achtereenvolgens deze bewegingen uit. Kinderen plannen de weg naar een bepaalde bestemming. Deze eenvoudige planning van een bewegingsserie komt al overeen met algoritmisch programmeren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Inhoud: 6 Bee-Bots met geluid en oplaadbare batterij (lithium-polymeerbatterij, DC 3,7 V), USB-oplaadkabel en 1 docking station, afmeting: ca. 370 x 370 x 34 mm, 7-delig


Verwante zoekbegrippen:
bouwset, bouwpakket, robot, wiskunde, informatica, natuurwetenschappen, techniek, fysica, leren progammeren, robotic, robotica, Bluetooth programmeerbare grondrobot

Artikelnummer: 119158

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus