Artikel heeft langere levertijd
> Start > OPITEC PLUS LINE > Schepen, voertuigen
OPITEC PLUS LINE houten boot
 
Aanbevolen leeftijd 7+ Aanbevolen leeftijd
Gereedschap
OPITEC PLUS LINE houten boot
3,75
(Stuk)
incl.BTW. excl. Verzendkosten
vanaf 10 / 3,38 €
-Artikel is leverbaar


Artikel-info
OPITEC PLUS LINE
Houten boot
Aan de hand van een planmatige manier van werken ontwikkelen kinderen vanaf de 2e klas een eigen vorm boot die voldoet aan de eisen die aan een echt vaartuig worden gesteld: de boot moet goed in het water liggen, niet omkiepen, maar toch nog goed kunnen bewegen.
Tijdens het boren leren de kinderen verschillende draairichtingen en hun uitwerking kennen. Later gaat het om het maken van de reling, zodat niemand in het water kan vallen. Bovendien heeft het zeil een grote invloed op de snelheid, die met het zeil ook nog eens gereguleerd kan worden.
Voorkomende werkzaamheden: zagen, schuren, vijlen, boren, timmeren, vlechten en lijmen. Dit bouwpakket ondersteunt competentiegericht werken met handenarbeids-en natuurkundige principes conform het nieuwe 'LeerplanPlus'.
Leerplan vereisten: volgens LeerplanPlus passend onderwijs, eenvoudige werktuigen en materialen te gebruiken, veilige omgang met gereedschappen, eenvoudige tekeningen interpreteren en deze na te bouwen, het beoordelen van uitkomsten, combinaties van materialen. Afmeting: 200 x 150 x 260 mm, per stuk


Verwante zoekbegrippen:
bouwset, bouwpakketten, houten bouwpakket, boot, boot, houten schip

Artikelnummer: 117204Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

wait
wait
wait
wait
wait
wait
terug naar catalogus