Artikel heeft langere levertijd
> Start > Technische toebehoren

Technische toebehoren

Niet alleen voor het vak Techniek, maar ook voor kleine en grote projecten kunt u hier het passende gereedschap, materiaal en toebehoren vinden.


 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De techniek ontwikkelt zich permanent verder; daarom passen we ons assortiment in toebehoren voor Techniek en gereedschap voortdurend aan actuele lesplannen en behoeften van onze klanten aan. Bij Opitec vindt u alles op ťťn plek: verbruiksmateriaal, onderdelen en bijpassend gereedschap. We verkopen zowel gerenommeerde merken als voordeliger alternatieven - kies zelf de kwaliteit die het beste aan uw eisen voldoet.


Meer over het thema toebehoren voor Techniek


Miet alleen verbruiksmaterialen als hout, metaal, acrylglas, tempex, kurk (vele artikelen zijn ook te verkrijgen in speciale maten), maar ook kleine materialen als schroeven, spijkers, beslag, scharnieren of moeren - in de Opitec Online Shop vindt u een grote keuze aan toebehoren voor uw projecten. Daarnaast voeren we natuurlijk ook merkproducten als Camelion batterijen, Clou en PNZ beschermlazuur, Uhu en Pattex lijm alsmede Ponal houtlijm.

Hier vindt u ook een veelvoud aan onderdelen: elektrische onderdelen als weerstanden, LED?s, transistors, schakelaars, trafo?s, fittingen, potentiometers en Reedcontacten, maar ook diverse andere materialen als magneten, veren, tandwielen, blik, draadeind en nog veel meer. Passende gereedschappen van bekende fabrikanten als Knipex tangen, Adler werkplaatsvijlen, Olfa messen, ERDI scharen, Wiha schroevendraaiers, Picard hamers en Pebaro figuurzagen ronden het Opitec-assortiment af.


terug naar catalogus